Toplist af de mest populære online casino spil

Hvis nogen spurgte dig, hvilke spilleautomater er blandt de mest spillede slotmaskiner, hvad ville du sige? Vi er sikre på, at der er mindst et par titler, der springer i tankerne. Så skal vi i dag fortælle lidt om fem af de oftest spillede spilleautomater og i gengæld kan du fortælle os, om valget har overrasket dig.

5 de mest populære spilleautomater med bonusser i 2018

  • Starburst,
  • Thunderstruck II,
  • Jack And The Beanstalk,
  • Jumanji,
  • Berryburst.

Starburst

Ingen liste over de mest populære online slots er komplet uden Starburst. Det legendariske NetEnt spil virker som et klassisk arkadespil med 5-hjuls, 10-payline spil, kan belønne dig med en jackpot op til 50.000 mønter.  Blandt de spændende funktioner er Win Both Ways og den voksende Starburst Wild. Fordyb dig i spilprocessen med et af de mest innovative og imponerende spilleautomater, der nogensinde har dukket op på onlinespil markedet.

Thunderstruck II

Vil du dykke i Nordisk mytologi med sin romantik, lyn, mænd med hammere? Thunderstruck II er en episk 243-payline spilleautomat med krigerlignende design og række flotte funktioner, når du rejser gennem Stor Hall of Great Spins. Det følger sin berømte forgænger, Thunderstruck, imidlertid har grafikken og lydeffekterne taget højde for kvaliteten. Ting fra Legends!

Jack and the Beanstalk

Dette er et populært spilleautomat baseret på eventyret af Joseph Jacobs med rig 3D grafik og fantastiske animationer. Eventyret begynder med 5 hjul med 20 væddemål – men det er kun starten på historien. Ligesom Jack opdager giganter, vil du også opdage gigantiske funktioner: Vind Præsentationer, Re-Spins, Walking Wilds, Gratis Spins og et bonus Treasure Collection spil. Der er mange grunde til at være spændte på dette spil!

Jumanji

Baseret på Jumanji-film, kombinerer denne spilleautomat elementer fra bordspil og Gratis Spins-funktioner med grafik, animation og lyd poleret til perfektion. Jumanji spilleautomet er et 5-hjuls spil med 4 tilfældige funktioner, et Bordspil med 4 forskellige Gratis Spins, en Mystery Feature, mønt gevinster og ekstra terningruller.

Det er et fantastisk spil for dem, der sætter pris på klassiske film og kreativitet.

Berryburst

Berryburst er en efterfølger til den utroligt populære Starburst spilleautomat, men i stedet for farverige ædelstene har spillet saftige frugter.  

5 eller flere af de samme symboler i en klynge leverer gin en gevinst, og udbetaling for 15 Wild symboler kan gå op til 5.000 mønter, hvis du fanger hindbær, 3.000 for skiver mandarin og 2.500 for enten druer eller grønne limer.

Berryburst har en tilbagebetalingsprocent som er 96,23%, respins, og ekspanderende Wilds. Det vil tilfredsstille din tørst efter de bedste spilleautomater i 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *